מודעות ברמת הדף

דרושים בהייטק ופיננסים

יום שני, 16 בפברואר 2015

תמיסה טבעית לחורף - האנטיביוטיקה של הטבע





תקופת החורף תמיד מעלה את הסיכונים לחטוף מחלות, זיהומים ודלקות שונות הנובעות משילוב של קור, רוח, גשם, מקומות סגורים, חיידקים, וירוסים, פטריות וכן, של מערכת חיסון חלשה ותזונה לקויה. אז לפני שאתם רצים לקבוע תור לרופא המשפחה או לקנות תרופות מיותרות בבתי המרקחת- תנסו משהו טבעי. 
נטען שמדובר באנטיביוטיקה של הטבע, בתמיסה הנוצרת משילוב של שורשים כמו בצל, שום וג'ינג'ר עם חומץ תפוחים אורגני, דבש ותבליני קסם כמו כורכום. לכל המרכיבים האלה מיוחסות לאורך ההיסטוריה סגולות אנטיביוטיות שמסייעות להתמודדות עם מחלות, ניקוי הגוף ושיפור זרימת הדם.
התערובת יושבת בצנצנת למשך שבועיים ולאחר מכן מזקקים את הנוזל שאפשר לבלוע בכפית, להוסיף כתיבול לסלט או כתמצית בתה חם. בניגוד לתרופות - כאן הכל טבעי, מומלץ לשימוש לכולם כולל ילדים ותינוקות (מניסיון אישי), המחיר יחסית זול ולא צריך מרשמים, אפשר להשתמש ללא חשש גם כאמצעי למניעת מחלות וזיהומים ומבלי לקרוא את העלון למשתמש...
הסוד מצוי בשילוב הרכיבים הטבעיים והטריים של התמיסה. במהלך ההכנה רצוי להשתמש בכפפות למטרות הגיינה וכן, בכדי להימנע מגירוי העור של הידיים בטיפול בפלפל החריף. בנוסף, הריח חזק ועלול לגרום לגירוי של הסינוסים - לא בהכרח דבר רע.

מצרכים - יש להשתמש תמיד במצרכים אורגניים:
700 מיליליטר חומץ תפוחים 
1/4 כוס שום קצוץ דק
1/4 כוס בצל קצוץ דק
2 פלפלים החריפים ביותר שביכולתכם למצוא [שוב, יש לטפל בהם בכפפות]
1/4 כוס ג'ינג'ר מגורד
2 כפות חזרת מגורדת
2 כפות כורכום או 2 חתיכות שורש כורכום

שילוב מרכיבים אלו יעילים לבריאות האדם - 
לשום ולבצל יתרונות בריאותיים רבים - הם מחסלים חיידקים רעים ומגבירים חיידקים ידידותיים לגוף. חזרת פותחת סינוסים - בעיה עיקרית בהצטננות ומחלות חורף. לג'ינג'ר יכולת להתמודד עם בעיות דלקתיות. הכורכום מפחית את הדלקת והרשימה נמשכת.

אופן ההכנה:
יש לערבב את כל החומרים בקערה, פרט לסיידר התפוחים ולהעביר את התערובת לצנצנת. יש למלא את הצנצנת עד הסוף בחומץ תפוחים - לשמור על יחס של 2/3 תערובת על 1/3 חומץ תפוחים. סגרו היטב ונערו. 
שמרו את הצנצנת במקום קריר ויבש במשך שבועיים ולנער את התערובת מספר פעמים ביום. לאחר 14 יום, יש לסנן את הנוזל דרך מסננת פלסטיק - בכדי להגביר את יעילות הסינון ולתוצאה טובה יותר, יש לשים על המסננת גזה ולסחוט היטב במטרה לוודא שכל המיץ יוצא. התערובת מוכנה לשימוש.
השתמשו בשאריות התערובת היבשה במהלך הבישול לצרכי מניעה - אפשר למשל להוסיף שמן זית ולהשתמש בו כרוטב לסלט או כבישול - תוספת לרוטב פסטה אדום. מפה והלאה, אין לשמור על התערובת במקרר, הוא נשמר לאורך זמן.





מינון:
אין לצרוך על קיבה ריקה.
יש לצרוך כף ליום במטרה לחזק את המערכת החיסונית. יש להגדיל את המינון עד לרמה של שוט אחד ליום. במידה ואינכם רגילים לטעם, תתחילו עם כפית ליום.
רצוי שנשים בהריון וילדים ישתמשו במינונים קטנים יותר.
זהירות! התוצרת חריפה ביותר. לכן, רצוי לצרוך מיד לאחר מכן תפוז, לימון או ליים כדי להקל על תחושת הכאב והצריבה. בנוסף, יש לגרגר ולא לבלוע.
אין לדלל במים במטרה להימנע מהפחתת ההשפעה על שיפור המערכת החיסונית.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה