כותבים סמינריון או עבודת סמסטר? תודו שלא פעם כתבתם את המשפטים הבאים כשבאמת המשמעות האמיתית שלהם הייתה אחרת:
הדבר ידוע זה מכבר = לא חיפשתי את המקור האקדמי למידע
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhSIIcQGLHJ7i6JTLofrO3HHm0tWxLSgCtwJZRBHkLkQeUH3h_J1VEk6fbVdu52KRPlm2Dq4oOXWAlEN-48FxdX2IppzwEARQV3m3Lgp-Y8AFjPKPco0QqnKy2LVkO-H6OX6xVATT97GyyY/s1600/lecture-room-6-1225777.jpg)
מאחר ולא ניתן היה לספק תשובות חד משמעיות לשאלות = מדובר בניסוי לא מוצלח, אבל אני עדיין מקווה שהוא יפורסם.
שלוש דגימות מחקר נבחרו לצורך מחקר זה = יתר התוצאות של המדגמים לא היו הגיוניים.
תוצאות טיפוסיות מוצגות = זה הגרף היפה ביותר
תוצאות אלו יוצגו בדוח שיפורסם בהמשך - יתכן ואוכל לטפל בזה מתישהו, אם המחקר יפורסם או ימומן
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhr3vhms6eCWGHAZSeT8Om7l9e75q6yPg85msU-rsVbrrl2aFaZR_3Gig7lX-gqKLyiN_0ljSSviGSej7rub8XKaPIfwUXTtqC_pEYKomNkSGjJi52xlCTCfHfkcEdc5STk4_JjTC-CBllY/s1600/magazines-2-1488248.jpg)
לאחר מחקר נוסף שנערך על ידי הקולגות שלי = גם הם לא הבינו את זה
אני מודה לג'ו בלוטז על הסיוע שנתן בעריכת המחקר ולסינדי אדאמס על דיונים רבי ערך = מר בלוטז עשה את העבודה והגברת אדמס הסבירה לי מה זה אומר.
תחום בעל תרומה רבה למחקר נוסף = נושא חסר ערך לחלוטים שנבחר על ידי הוועדה שלי
מניסיוני = כאשר
מקרה אחר מקרה = פעמיים
לסיוע בכתיבת עבודות וסמינריונים, איתור מקורות וסקירות ספרות צרו קשר גם דרך דף הפייסבוק
למאגר עבודות אקדמיות וסמינריונים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה